RegClean Pro

Hoe kan ik de Licentiesleutel opgeven?

Nadat u RegClean Pro hebt gekocht, moet u het programma eerst installeren en registreren met de Licentiesleutel die u hebt gekocht. Pas daarna kunt u fouten verwijderen

De downloadkoppeling en de Licentiesleutel worden vermeld in het e-mailbericht met de aankoopbevestiging dat u na aankoop van het product ontvangt.

Met de niet-geregistreerde versie kunt u maximaal 15 fouten corrigeren. U moet het programma dus eerst registreren met de Licentiesleutel. Pas wanneer het programma hebt geregistreerd, wordt het bericht met de vraag of u het programma wilt kopen niet meer weergegeven.

Voer de volgende stappen uit om RegClean Pro te registreren en te activeren:

1. Start RegClean Pro.

2. Rechtsboven in het venster bevindt zich de optie Registreren.

3. Klik op Registreren.

4. Er verschijnt een nieuw venster. Kopieer de Licentiesleutel naar het daarvoor bestemde vak. (Dat werkt beter dan overtypen.)

5. Klik op Registreren.

6. Het product wordt geregistreerd en automatisch opnieuw gestart.

7. Voer een scan uit en corrigeer de gevonden fouten.

De registratiegegevens gelden alleen voor een bepaald product en een bepaalde versie. U kunt deze daarom alleen gebruiken voor het product en de versie die u hebt gekocht.

Als u geen e-mailbericht met een aankoopbevestiging hebt ontvangen, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam via

support@systweak.com. Vergeet daarbij niet het bestelnummer of het referentienummer van het programma te vermelden. Wij sturen u dan per omgaande nogmaals uw registratiegegevens toe.

Zie de volgende schermfoto's voor informatie over het invoeren van de sleutel:

Schermfoto van RegClean Pro

Schermfoto van RegClean Pro